Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Ireland Italia Lietuva Malaysia Mexico Nederlands Norway Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com

Intersurgical initiatieven

Intersurgical is Europa's toonaangevende ontwerper, fabrikant en leverancier van een breed assortiment medische hulpmiddelen voor respiratoire ondersteuning. We bieden flexibele patiëntoplossingen voor luchtwegmanagement, anesthesie, intensive care en zuurstof- & verneveltherapie, voornamelijk bedoeld voor gebruik binnen het ziekenhuis maar ook thuis!

Met bijna 40 jaar ervaring op dit gebied, begrijpen wij de wisselende en uitdagende klinische omgevingen en behoeften van onze klanten en hun patiënten. Intersurgical is synoniem aan het hoogste niveau in ontwerp, fabricage en kwaliteit van haar producten én in customer care. Door deze filosofie zijn we in staat om snel en effectief te reageren op de wensen van onze klanten en om voortdurend aan hun behoeften te kunnen voldoen.

Innovatie is een van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf. We combineren hierbij de ontwikkeling en levering van kwalitatief hoogwaardige producten en services met economische taylor-made oplossingen die voldoen aan de hedendaagse behoeften van onze relaties.
Wij voeren deze lijn door in alles wat we doen: zowel intern (onze medewerkers) als ook extern (artsen, verpleging en patiënten). Gedreven door deze fundamentele beginselen en het streven naar de beste opties in de zorg, is Intersurgical een bedrijf waar u op kunt bouwen.

Met een productie van wekelijks meer dan 2 miljoen vervaardigde producten, garanderen wij de kwaliteit van onze producten vanaf het concept tot en met de productie door middel van uitgebreide en geautomatiseerde (tussentijdse) evaluaties en eindcontroles.

Al onze producten voldoen aan de vereisten van de BS-, ISO- en CEN-normen. Ons ISO 14001 Milieu Management Systeem garandeert dat de milieu-effecten van onze producten en diensten op het milieu minimaal zullen zijn.

Intersurgical biedt de meest uitgebreide keuze op het gebied van respiratoire oplossingen waarbij kwaliteit, innovatie en keuze steeds onze drijfveren zullen zijn.


© Intersurgical Benelux BV, 2024
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+31 (0) 413-243863