Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Ireland Italia Lietuva Malaysia Mexico Nederlands Norway Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com
 Cliquez ici pour le français   FR

         
 
 
  De i-gel® is het innovatieve tweede generatie supraglottisch luchtwegmanagement device van Intersurgical. Als eerste belangrijke ontwikkeling sinds het larynxmasker, heeft de i-gel® het gezicht van luchtwegmanagement veranderd en wordt nu grootschalig gebruikt tijdens anesthesie en resuscitatie over de hele wereld.
 
De i-gel® is gemaakt van thermoplastische elastomeren van medische kwaliteit en is gemaakt om zonder opblaasbare cuff een anatomische afsluiting te creëren van de pharynx, larynx en perilaryngeale structuren, zonder dat er compressie-trauma optreedt. 

Na jaren van uitgebreid onderzoek is de i-gel
® in 2007 gelanceerd. Inmiddels heeft de i-gel® een gevestigde reputatie in de anesthesie met drie volwassen maten en vier kindermaten, ideaal voor gebruik bij patiëntgewichten tussen 2 en 90+kg. In 2012 zijn de indicaties voor het i-gel® gebruik verder uitgebreid, doordat de i-gel® vanaf dat moment ook te gebruiken is als een geleider voor intubatie (met fiberoptische begeleiding).

De i-gel
® wordt geleverd in een innovatieve, kleurgecodeerde polypropyleen beschermende houder. 


 
   
Waarom de i-gel®?

•  Gemak en snelheid van inbrengen

•  Verminderd trauma

•  Superieure lekdrukken

•  Uitzuigkanaal

•  
Geïntegreerd bijtblok

•  Niet opblaasbare cuff
 


Wat maakt de i-gel® uniek?

De i-gel heeft een zachte, gel-achtige, niet-opblaasbare cuff, ontworpen om door anatomische druk een pasvorm over de laryngeale inlaat te bieden.

De vorm, zachtheid en contouren zijn een nauwkeurig spiegelbeeld van de perilaryngeale anatomie - een innovatief concept dat inhoudt dat er geen cuff inflatie vereist is.

Werkt in harmonie met de anatomie van de patiënt, compressie en trauma door verplaatsing worden aanzienlijk verminderd of zelfs geëlimineerd.

 


 
       
  Contact
  Als u graag een van de i-gel producten uit wilt proberen of gewoon alleen een vraag wilt stellen, neemt u dan gerust contact op: 
                   


Het kan zijn dat delen van of de gehele inhoud van deze pagina niet op de USA van toepassing is. Voor meer informatie over de beschikbaarheid van producten, informatie en technische ondersteuning in Noord-Amerika, neem contact op met Intersurgical Inc via support@intersurgicalinc.com.

 
© Intersurgical Benelux BV, 2024
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+31 (0) 413-243863