Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Ireland Italia Lietuva Malaysia Mexico Nederlands Norway Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com

         
 
 
 
Intersurgical werd opgericht in 1982 in het Verenigd Koninkrijk en startte met een bescheiden assortiment respiratoire producten. Sinds de oprichting is Intersurgical blijven groeien en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot dé respiratoire zorgspecialist in luchtwegmanagement, anesthesie, intensive care en zuurstof- en verneveltherapie.

Had Intersurgical bij oprichting nog slechts zeven personen in dienst en produceerde een beperkt assortiment respiratoire producten voor de Britse ziekenhuismarkt, tegenwoordig hebben we meer dan 3000 mensen in dienst en bieden we een uitgebreid productassortiment aan dat wereldwijd wordt verkocht. Intersurgical bezit vijf grote productielocaties en heeft directe verkoopkantoren in meer dan 25 landen alsmede een aantal exportkantoren over de hele wereld die ons netwerk van gespecialiseerde distributeurs ondersteunen.

Door continu productvernieuwingen en het anticiperen op marktontwikkelingen is Intersurgical tegenwoordig een van de marktleiders als het gaat om het aanbieden van hoogwaardige producten voor respiratoire zorg voor de ziekenhuissector wereldwijd.

Onze producten worden gezien als gebruiksvriendelijk, technisch superieur en van de hoogste kwaliteit. Het productassortiment is innovatief en we blijven ons ontwikkelen en zijn continu op zoek naar optimaliseringen.


 


 


Waarom zou je je aansluiten bij Intersurgical?
"Je komt bij een bedrijf waar de mensen samenwerken om onze bedrijfsdoelen te bereiken. We hebben een sterk familiegevoel, een aangename werkomgeving en heten alle nieuwe medewerkers van harte welkom. We zijn op zoek naar betrokkenheid, een sterke arbeidsethos en flexibiliteit bij al onze mensen en belonen degenen die deze kwaliteiten laten zien. Intersurgical is slechts zo goed als de mensen die voor ons werken en wij waarderen al onze medewerkers".

Charles Bellm, Algemeen Director
 


 
 Sleutelfactoren die
Intersurgical uniek maken:

 

 • Volledige focus in respiratoire zorg

 

 • Breed productportfolio met keuze uit verschillende totaaloplossingen

 

 • Kwalitatief hoogwaardig assortiment

 

 • Het vermogen om op innovatieve, efficiënte en effectieve wijze in te spelen op de behoeften van onze relaties

 

 • Verticaal geïntegreerde organisatie van concept tot levering
       
           
  Hoe kunt u solliciteren?

Om u bij ons team aan te sluiten, kunt u onderstaande mogelijkheden bekijken. Gelieve te solliciteren middels de navigatieknop die u door het proces leidt. Bedankt dat u Intersurgical in overweging neemt voor uw carrière en we kijken ernaar uit van u te horen.

U kunt ook
altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

 

            Our people

           
  Redenen om bij ons aan te sluiten?
 
 • Familiaire organisatie: We zijn er trots op dat we een familiegevoel en een opendeurbeleid bieden waarbij iedereen de mogelijkheid heeft om zijn ideeën, gedachten en meningen binnen het bedrijf te uiten. 
 
 • Hoge personeelstevredenheid: ons personeelsbestand is zeer stabiel, met veel werknemers die 10 jaar of langer binnen onze organisatie blijven.
 
 • Gevestigde naam: wij zijn marktleider in de respiratoire markt met meer dan 35 jaar ervaring.
 
 • Platte organisatie: Intersurgical hanteert een platte structuur hetgeen de mogelijkheid biedt om overlappend met en op diverse niveaus binnen de organisatie samen te werken.
 
 • Training: we bieden mogelijkheden om aanvullende trainingen te volgen om uw rol te versterken en we hebben een uitgebreide bibliotheek met interne lesprogramma's in de vele disciplines binnen onze organisatie.
 
 • Goede doelen: We zijn er trots op dat we veel liefdadigheids-organisaties wereldwijd mogen steunen door gratis producten aan te bieden en door interne fondsenwerving.
 

           
   
 • Flexibele werktijden: Om voor onze medewerkers een goede werk- en privébalans te creeëren bieden we de mogelijkheid aan om flexibele werktijden te hanteren. Door een goed evenwicht tussen werk en privéleven te stimuleren ervaren we een grote mate van betrokkenheid en loyaliteit onder onze medewerkers.
 
 • Een uitdagende plek om te werken: onze voortdurende groei zorgt voor een boeiende en stimulerende werkomgeving.
 
 • Intersurgical biedt anciënniteitsdagen aan.
 
 • Carrièremogelijkheden: waar mogelijk werven we intern, waardoor medewerkers kansen hebben om door te groeien binnen onze organisatie.
 
 • Wij hanteren jaarlijkse functionerings- en beoordelingsgesprekken.
 
 • Intersurgical biedt een goede pensioenregeling aan met een zeer lage werknemersbijdrage. 

            Onze bedrijfscultuur

            Onze steun aan goede doelen

a
© Intersurgical Benelux BV, 2024
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+31 (0) 413-243863