Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Ireland Italia Lietuva Malaysia Mexico Nederlands Norway Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com

           
 
 
 
Het is onze overtuiging dat, wanneer wij willen (blijven) voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van ontwerp, productie, kwaliteit en klantenservice, wij deze processen dan in eigen hand moeten hebben en houden. Door deze geïntegreerde bedrijfsfilosofie zijn wij in staat om snel en effectief te reageren op onze relaties en consequent te voldoen aan hun eisen.

 
 
 
 
 
   
Ontwerp
 
Behoefte uit de markt
 
 
 

 

Ons ervaren team van ontwerpers, materiaaldeskundigen en productie-ingenieurs ontwerpt en implementeert nieuwe producten om aan de marktvraag te kunnen voldoen. Gedetailleerde CAD-modellen voor nieuwe producten worden zo ontworpen en geëvalueerd dat deze aan alle klinische - en fabricage-eisen voldoen.
 

Productontwerp

 
 
 

 

Productie van de mallen
   
 

 

De ontwerpen worden vervolgens overgebracht naar onze ultramoderne productiefaciliteit waar de eigen mallen worden ontworpen en gevalideerd. Deze ontwerpen, met maximaal 1000 afzonderlijke onderdelen, worden met behulp van CAM omgezet naar de modernste CNC-productieapparatuur. Innovatieve processen zoals lasersinteren worden gebruikt om een optimale koeling te creëren voor de productie van grote volumes. 
  Ontwerp van de mal
 
         
   
 

Productietechniek
 
Productie van de mal
 
   
 

Nieuwe mallen worden getest en gevalideerd in de pre-productie. Het eigen productieontwikkelingsteam ontwerpt en produceert de benodigde assemblageapparatuur, met ook hier de focus op automatisering. Na de vereiste proeven gaan deze machines vervolgens naadloos over naar de hoofdproductieruimte.
 

Test en validatie van de mal

   

 

Productie apparatuur
   
   
 

Intersurgical investeert continu in nieuwe machines van zowel hoog gekwalificeerde externe machineproducenten, alsook in zelf gebouwde machines (ontworpen door onze eigen engineeringsafdelingen binnen onze productielocaties).
 
Gieten van onderdelen
     
Productie
 
 
Samenstellen
   
Voor de volumefabricage van meer dan 97% van de onderdelen die in onze eindproducten worden gebruikt, worden in onze productielocaties alle conventionele giettechnieken gebruikt.
 


Verpakking
     
Sterilisatie
 
 
Sterilisatie indien nodig
   
De producten die gesteriliseerd dienen te worden, worden naar een apart gedeelte van de fabriek verplaatst om daar een sterilisatiebehandeling met ethyleenoxide te ondergaan.


 
 
 
     
IT
 
   
   
Informatietechnologie is een integraal onderdeel van het totale productiecontroleproces: onze MRP-database vormt de ruggengraat van het systeem dat informatie voor productie rechtstreeks aan de werkvloer levert met details over productformuleringen, werkinstructies en kwaliteitseisen. De inzet hiervan maakt allemaal deel uit van het e-learning systeem, essentieel om een ​​consistente productkwaliteit te garanderen.


 
   
     
Kwaliteit
 
 
Kwaliteit
   
Al onze producten zijn zo ontworpen en gefabriceerd dat ze voldoen aan de eisen van de relevante BS, ISO en EN normen (of deze zelfs overtreffen) en worden regelmatig geauditeerd door de relevante instanties.

 
 
     
Vooraad en levering
 
 
Opslag
   
Het hebben van voorraad op de juiste plaats op het juiste moment is absoluut noodzakelijk voor een organisatie in medische verbruiksartikelen. Het is essentieel dat we onze relaties betrouwbaar kunnen leveren en dat ze erop kunnen vertrouwen dat we aan al hun eisen kunnen voldoen. Lokale opslag en distributie maken een snelle en efficiënte levering aan onze relaties wereldwijd mogelijk. 
 
     
Customer support
 
 
Verkoop en distributie
   
Ons verkoop- en marketingnetwerk is uitgebreid en effectief, met 25 dochterondernemingen voor directe verkoop over de hele wereld die onze belangrijkste markten bestrijken, én een netwerk van gespecialiseerde distributeurs. De medewerkers van Intersurgical staan ​​wereldwijd klaar om aan de behoeften van onze relaties in de kortst mogelijke tijd te voldoen door middel van efficiënte levering, training, klinische informatie en ondersteuning.


 
 
© Intersurgical Benelux BV, 2024
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+31 (0) 413-243863