Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Ireland Italia Lietuva Malaysia Mexico Nederlands Norway Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com

Nieuws

Met veel genoegen introduceren wij de DART™ en DART-Reach™ serie verstuivers.

Het DART systeem maakt het snel en pijnloos toedienen van medicatie mogelijk via de neus. Het verstuiven van medicatie zorgt voor een snelle en adequate opname die vergelijkbaar is met intraveneuze toediening. Er is geen specifieke training nodig voor gebruik en de toediening is volledig pijnloos, hetgeen resulteert in rust tijdens stressvolle situaties.
 
De DART-Reach bestaat uit een flexibele stylet die een benadering op maat mogelijk maakt waardoor het device kan worden ingezet tijdens diverse procedures zoals bij wakkere intubaties, moeilijke luchtweg situaties, endoscopische procedures (gastroscopie en bronchoscopie) en transoesofagale echocardiogrammen (TEE’s).
 
Het DART systeem is beschikbaar met of zonder spuit en ampul adapter.

Het DART-Reach systeem is beschikbaar met en zonder spuit en in twee verschillende lengtes, 117mm en 218mm.


De BiTrac NIV range is gelanceerd in de Benelux!

De BiTrac NIV range heeft een ruime keuze aan interfaces die zijn ontworpen om het comfort van de respiratoir insufficiënte patiënt te verbeteren.
De Full Face en nasale maskers zijn op verschillende punten instelbaar en het ontwerp van de seal minimaliseert de druk op de neusbrug.
Het Total Face masker, de BiTrac MaxShield Select, vermijdt contact met de neus en verdeelt de druk over een groter oppervlak wat het comfort voor de patiënt verhoogd.
 
Onze maskers zijn beschikbaar met verwisselbare hoekstukken, wat een grote mate van flexibiliteit geeft omdat u het hoekstuk op het masker gemakkelijk kunt verwisselen bij de overgang van beademingsmethode of om een hoekstuk voor verneveling of scopie aan te sluiten.
 
De BiTrac NIV range is beschikbaar in verschillende maten, voor zowel volwassenen als kinderen.
  
https://lnkd.in/eacTi4W6
https://lnkd.in/egUb3V9d
https://lnkd.in/et_Cq6GS
https://lnkd.in/ezYW999c

Interesse in meer informatie over de onze BiTrac range, of komt u graag in contact met ons voor een demonstratie of afspraak?

📩 verkoop@intersurgical.nl

Universal Stylet Bougie (USB)

Intersurgical introduceert met trots een nieuw en innoverend device op het gebied van airway management, de Universal Stylet Bougie (USB™).

De Universal Stylet Bougie, of USB, is een revolutionaire vooruitgang in het ontwerp en gebruik van endotracheale tube introducers (bougies) en stylets.
Traditioneel gezien werden de ontwerpeisen van een stylet en bougie altijd als onverenigbaar beschouwd. Een stylet moet voldoende rigide zijn om de endotracheale tube in verschillende posities te kunnen manipuleren en behouden, terwijl een bougie flexibel genoeg moet zijn om positieve tactiele feedback van de tracheale ringen te geven en tegelijkertijd specifieke geheugenkenmerken moet hebben om een correcte plaatsing mogelijk te maken. De Universal Stylet Bougie combineert deze 2 eisen perfect!

Op de productpagina kunt u een informatiesheet en een instructievideo met meer gedetailleerde informatie vinden.

PEP therapie range

Wij bieden nu een range producten aan voor de toediening van Positive Expiratory Pressure therapie (PEP).
 
Dankzij het modulaire design van de productrange kunnen clinici kiezen uit negen kleurgecodeerde PEP weerstandsmaten en twee patiëntinterfaces. Het PEP T-stuk wordt geleverd met een mondstuk dat indien nodig gemakkelijk kan worden verwisseld voor een gezichtsmasker, in welk geval wij ClearLite anesthesiemaskers zouden aanbevelen. Een manometer kan op het systeem worden aangesloten met behulp van de PEP manometerconnector die tussen het T-stuk en de PEP resistor moet worden geplaatst.
 
Bezoek de productpagina voor meer informatie, om de informatiesheet te bekijken of om een aanvraag te doen.

Nieuwe Sentri producten

Het nieuwe assortiment is verkrijgbaar als masker voor volwassenen en in drie maten zuurstofbrillen. Beide maken het mogelijk om uitgeademde kooldioxide te sampelen bij niet-geïntubeerde patiënten tijdens de toediening van extra zuurstof, en beschikken ze nu over alternatieve opties voor aansluiting op Microstream® capnografiemonitoren.
 
Voor meer informatie over het Sentri™ productassortiment, inclusief zuurstofbrillen en maskers, kunt u terecht op onze speciale websitepagina.

Microstream® is a registered trademark of Oridion Medical 1987 Ltd.

NIEUW SmartCan™ Disposable CO2 absorber

De NIEUWE SmartCan™ 1,6L voorgevulde disposable CO2 absorber is de gemakkelijk te verwisselen nieuwste toevoeging aan het uitgebreide assortiment losse en voorgevulde absorbers die we aanbieden.

SmartCan is compatibel met GE Healthcare®, 600-serie, Carestation® 650™, Carestation® 620™, Carestation® 650c Pendant™, Carestation® 650c Wall Mount™ en Carestation 750™.

De nieuwe HME van Intersurgical - Hydro-Therm™ Micro

Graag presenteren wij de Hydro-Therm™ Micro, onze nieuwe neonatale kunstneus (HME) voor klinisch gebruik in de ziekenhuis- en thuisomgeving en tijdens transport.
 
De Hydro-Therm Micro is een klein volume, lichtgewicht HME geschikt voor gebruik bij pasgeborenen en zuigelingen met een teugvolume <8ml, waardoor hij ideaal is voor gebruik met een tracheotomie, kortdurende procedures of tijdens transport.
 
Ontworpen om de functies van de bovenste luchtwegen van het lichaam na te bootsen door uitgeademde warmte en vocht vast te houden en terug te geven aan de patiënt tijdens inhalatie, heeft de Hydro-Therm Micro een open celstructuur schuim HME dat het oppervlak optimaliseert en de vochtteruggave maximaliseert.
 
De introductie van de Hydro-Therm Micro ondersteunt en breidt onze bestaande HME range uit en biedt een extra keuze in ons filtratieassortiment. Ga voor meer informatie naar onze speciale pagina 'Filtratie en Bevochtiging' of doe een aanvraag.

Intersurgical i-flo™ high flow nasale canule

Met gepaste trots lanceren we de Intersurgical i-flo™ high flow nasale canule, een patiëntinterface voor eenmalig gebruik voor volwassenen welke is ontworpen voor de levering van High Flow Oxygen Therapy (HFOT) in de ziekenhuisomgeving.
 
Het ontwerp van de i-flo is ontwikkeld met de nadruk op prestaties en patiëntcomfort. Het omvat een aantal unieke kenmerken en voordelen om de best mogelijke toediening van HFOT te garanderen, een belangrijke modus voor ademhalingsondersteuning bij patiënten met hypoxemische respiratoire insufficiëntie.
 
Intersurgical biedt een van de meest uitgebreide assortimenten aan acute respiratoire producten voor volwassenen en de i-flo canule is hier een mooie toevoeging op en geeft u als klant meer keuze.
Op de productpagina en op de Educatie landingspagina kunt u een informatiesheet en een instructievideo met meer gedetailleerde informatie vinden. U kunt ook hier een aanvraag doen.

Silver Knight™ antimicrobiële beademingssystemen

Silver Knight™ antimicrobiële beademingssystemen bieden een extra wapen in de strijd tegen mogelijke kruisbesmetting in de operatiekamer.

Silver Knight is een antimicrobieel additief dat zilverionen gebruikt om de normale enzymatische activiteit van bacteriën te verstoren. Het werkt als een veilige, snelle en effectieve katalysator om pathogene bacteriën te deactiveren en hun verspreiding te voorkomen.
 
Voor COVID-19 patiënten wordt aanbevolen om voor alle gediagnosticeerde gevallen de single use beademingssystemen af te voeren. Aangezien electieve chirurgie weer op gang komt, ondanks het bekende risico dat COVID-19 met zich meebrengt, is dit wellicht niet altijd praktisch of betaalbaar voor de gehele patiëntenpopulatie die chirurgische procedures ondergaat. Het gebruik van Silver Knight, samen met geschikte beademingsfilters, biedt nog een mogelijkheid om de zorg en de bescherming van de patiënt te verbeteren en het risico op kruisbesmetting bij routinematige algehele anesthesie te verminderen.
 
Voor meer informatie over hoe Silver Knight het risico op kruisbesmetting kan helpen verminderen gaat u naar de productpagina van onze website, bekijkt u de video of bekijkt u de ondersteunende informatiesheet.

De educatiepagina is nu live

Al onze ondersteunende productinformatie is nu te vinden op onze nieuwe educatiepagina.

Op de educatiepagina worden al onze informatiesheets, productvideo's, publicaties, posters en catalogi verzameld en onderverdeeld in duidelijke, gemakkelijk te navigeren secties. U hoeft dus geen tijd meer te verspillen aan het zoeken naar de informatie die u nodig heeft.
Elke sectie biedt ook snelle toegang tot een aanvraagformulier, zodat u rechtstreeks contact met ons kunt opnemen over het product dat u bekijkt.

Welke productinformatie is beschikbaar?

U vindt hier gemakkelijk:

- Informatiesheets
- Productvideo's
- Publicaties
- Posters
- Catalogi
Deze bibliotheek is te vinden via het gedeelte ‘Over’ op onze website.

We hopen dat u dit een nuttige bron vindt en als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op.

Events

Symposium VINZ

Congrescentrum "de Montil in Affligem"
November 22 2024
© Intersurgical Benelux BV, 2024
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+31 (0) 413-243863