Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Italia Lietuva Nederlands Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com

Nieuws

De nieuwe HME van Intersurgical - Hydro-Therm™ Micro

Graag presenteren wij de Hydro-Therm™ Micro, onze nieuwe neonatale kunstneus (HME) voor klinisch gebruik in de ziekenhuis- en thuisomgeving en tijdens transport.
 
De Hydro-Therm Micro is een klein volume, lichtgewicht HME geschikt voor gebruik bij pasgeborenen en zuigelingen met een teugvolume <8ml, waardoor hij ideaal is voor gebruik met een tracheotomie, kortdurende procedures of tijdens transport.
 
Ontworpen om de functies van de bovenste luchtwegen van het lichaam na te bootsen door uitgeademde warmte en vocht vast te houden en terug te geven aan de patiënt tijdens inhalatie, heeft de Hydro-Therm Micro een open celstructuur schuim HME dat het oppervlak optimaliseert en de vochtteruggave maximaliseert.
 
De introductie van de Hydro-Therm Micro ondersteunt en breidt onze bestaande HME range uit en biedt een extra keuze in ons filtratieassortiment. Ga voor meer informatie naar onze speciale pagina 'Filtratie en Bevochtiging' of doe een aanvraag.

Intersurgical i-flo™ high flow nasale canule

Met gepaste trots lanceren we de Intersurgical i-flo™ high flow nasale canule, een patiëntinterface voor eenmalig gebruik voor volwassenen welke is ontworpen voor de levering van High Flow Oxygen Therapy (HFOT) in de ziekenhuisomgeving.
 
Het ontwerp van de i-flo is ontwikkeld met de nadruk op prestaties en patiëntcomfort. Het omvat een aantal unieke kenmerken en voordelen om de best mogelijke toediening van HFOT te garanderen, een belangrijke modus voor ademhalingsondersteuning bij patiënten met hypoxemische respiratoire insufficiëntie.
 
Intersurgical biedt een van de meest uitgebreide assortimenten aan acute respiratoire producten voor volwassenen en de i-flo canule is hier een mooie toevoeging op en geeft u als klant meer keuze.
Op de productpagina en op de Educatie landingspagina kunt u een informatiesheet en een instructievideo met meer gedetailleerde informatie vinden. U kunt ook hier een aanvraag doen.

Intersurgical Benelux BV in uitzending van RTL Z 'De Barometer'

Intersurgical Benelux was op zondag 30 augustus 2020 om 17.30 uur te zien in een uitzending van ‘De Barometer’ bij RTL Z. In De Barometer worden succesverhalen van ondernemers gedeeld, waarbij de focus iedere week op een andere branche binnen de ondernemerswereld ligt. 
 
Tijdens de opnames in Uden zijn, in een gesprek met Gerben Ackermans, sales director, de activiteiten en speerpunten van ons bedrijf belicht. Daarbij wordt een inkijk gegeven in onze werkwijze, wat ons onderscheidt en wat wij voor onze klanten kunnen betekenen.
 
Bekijk hier de video: https://vimeo.com/438471824

Silver Knight™ antimicrobiële beademingssystemen

Silver Knight™ antimicrobiële beademingssystemen bieden een extra wapen in de strijd tegen mogelijke kruisbesmetting in de operatiekamer.

Silver Knight is een antimicrobieel additief dat zilverionen gebruikt om de normale enzymatische activiteit van bacteriën te verstoren. Het werkt als een veilige, snelle en effectieve katalysator om pathogene bacteriën te deactiveren en hun verspreiding te voorkomen.
 
Voor COVID-19 patiënten wordt aanbevolen om voor alle gediagnosticeerde gevallen de single use beademingssystemen af te voeren. Aangezien electieve chirurgie weer op gang komt, ondanks het bekende risico dat COVID-19 met zich meebrengt, is dit wellicht niet altijd praktisch of betaalbaar voor de gehele patiëntenpopulatie die chirurgische procedures ondergaat. Het gebruik van Silver Knight, samen met geschikte beademingsfilters, biedt nog een mogelijkheid om de zorg en de bescherming van de patiënt te verbeteren en het risico op kruisbesmetting bij routinematige algehele anesthesie te verminderen.
 
Voor meer informatie over hoe Silver Knight het risico op kruisbesmetting kan helpen verminderen gaat u naar de productpagina van onze website, bekijkt u de video of bekijkt u de ondersteunende informatiesheet.

De educatiepagina is nu live

Al onze ondersteunende productinformatie is nu te vinden op onze nieuwe educatiepagina.

Op de educatiepagina worden al onze informatiesheets, productvideo's, publicaties, posters en catalogi verzameld en onderverdeeld in duidelijke, gemakkelijk te navigeren secties. U hoeft dus geen tijd meer te verspillen aan het zoeken naar de informatie die u nodig heeft.
Elke sectie biedt ook snelle toegang tot een aanvraagformulier, zodat u rechtstreeks contact met ons kunt opnemen over het product dat u bekijkt.

Welke productinformatie is beschikbaar?

U vindt hier gemakkelijk:

- Informatiesheets
- Productvideo's
- Publicaties
- Posters
- Catalogi
Deze bibliotheek is te vinden via het gedeelte ‘Over’ op onze website.

We hopen dat u dit een nuttige bron vindt en als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op.

Onze product range voor infectiebeheersing

We bieden een uitgebreide range van productopties die het risico van kruisbesmetting tussen patiënten en zorgverleners in de klinische omgeving kunnen helpen verminderen.
 
Deze productopties zijn samengebracht op onze speciale webpagina ‘Infectiebeheersing’. Het productassortiment omvat de volgende patiëntoplossingen, voor luchtwegmanagement, anesthesie, intensive care en zuurstof- en verneveltherapie:
 
- i-view™ videolaryngoscoop
- Beademingsfilters, HMEs, HMEFs en filters voor beademingsapparatuur
- TrachSeal™ gesloten uitzuigsystemen
- FiltaMask™ zuurstofmasker
- StarMed respiratoire helmen voor NIV therapie.

 
U kunt er meer gedetailleerde informatie vinden over elk product, inclusief video's, de functies en voordelen ervan, downloads en u kunt een aanvraag doen voor verdere informatie.
 
De pagina bevat ook links naar recente online bronnen en richtlijnen met betrekking tot anesthesie en kritische zorgverleners met betrekking tot Covid-19, waaronder die van WFSA, AAGBI en Public Health England.

Onze product range voor infectiepreventie

We bieden een uitgebreide range van productopties die het risico van kruisbesmetting tussen patiënten en zorgverleners in de klinische omgeving kunnen helpen verminderen.
 
Deze productopties zijn samengebracht op onze speciale webpagina ‘Infectiepreventie’. Het productassortiment omvat de volgende patiëntoplossingen, voor luchtwegmanagement, anesthesie, intensive care en zuurstof- en verneveltherapie:
 
- i-view™ videolaryngoscoop
- Beademingsfilters, HMEs, HMEFs en filters voor beademingsapparatuur
- TrachSeal™ gesloten uitzuigsystemen
- FiltaMask™ zuurstofmasker
- StarMed respiratoire helmen voor NIV therapie.

 
U kunt er meer gedetailleerde informatie vinden over elk product, inclusief video's, de functies en voordelen ervan, downloads en u kunt een aanvraag doen voor verdere informatie.
 
De pagina bevat ook links naar recente online bronnen en richtlijnen met betrekking tot anesthesie en kritische zorgverleners met betrekking tot Covid-19, waaronder die van WFSA, AAGBI en Public Health England.

Het FiltaMask™ beschermt uw ziekenhuispersoneel

Het zuurstofmasker met filters over de uitademingspoorten beschermt paramedici, ziekenhuispersoneel en bezoekers tegen besmetting met infectieuze luchtwegaandoeningen. 

Het FiltaMask™ combineert een systeem van zuurstoftoevoer en filters die de uitadempoorten afdekken. Het FiltaMask
is daarom ideaal voor gebruik bij patiënten op de spoedeisende hulp die extra zuurstof nodig hebben en mogelijk drager zijn van ziekteverwekkers. Zo kan het FiltaMask™ helpen om het risico op infectie voor paramedici en ziekenhuispersoneel te beperken.

Voor verdere vragen verwijzen wij u graag naar uw vaste contactpersoon binnen Intersurgical, of kunt u contact opnemen met onze customer service via verkoop@intersurgical.be of telefonisch via 05 2456991.

Filtratie en bevochtiging

De recente uitbraak van luchtweginfecties in de Chinese stad Wuhan is geïdentificeerd als zijnde te worden veroorzaakt door 2019-nCoV (2019 Novel Coronavirus).
 
Het aantal infectiemeldingen is in januari 2020 snel gestegen, met 95.270 bevestigde gevallen op het moment van schrijven. De huidige beoordeling van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is dat het risico van deze gebeurtenis ‘zeer hoog’ in China en Italië blijft en ‘hoog’ op regionaal en globaal niveau. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op de WHO-website.
 
Het assortiment filters van Intersurgical biedt een effectieve barrière die kruisbesmetting tussen patiënten, beademingsapparatuur en de klinische omgeving voorkomt. We bieden een reeks elektrostatische en mechanische filters aan, die onafhankelijk zijn getest en een zeer efficiënte en bewezen betrouwbare bescherming bieden tegen bacteriële en virale kruisbesmetting.
 
Bekijk het assortiment, bezoek onze webpagina voor filtratie en bevochtiging of neem contact met ons op voor meer informatie.

Introductie van Ventumask met ingebouwde toegang voor vernevelaar

De Ventumask range voor CPAP-therapie is ontworpen voor gebruik in het ziekenhuis of pre-hospitaal, bijvoorbeeld in een ambulance.
 
Met genoegen kondigen we de toevoeging aan van nieuwe uitvoeringen van het Ventumask, beschikbaar met ingebouwde toegang voor de vernevelaar.

Het gaat om de volgende producten:
 
Ventumask 30 met toegang voor vernevelaar
CV205S       Ventumask CPAP masker met Y-stuk voor de vernevelaar, klein
CV205M/L    Ventumask CPAP masker met Y-stuk voor de vernevelaar, medium/groot
CV205XL      Ventumask CPAP masker met Y-stuk voor de vernevelaar, extra groot
 
Ventumask Basic met toegang voor vernevelaar
CV209S       Ventumask Basic 30 CPAP masker met Y-stuk voor de vernevelaar, klein
CV209M/L    Ventumask Basic 30 CPAP masker met Y-stuk voor de vernevelaar, medium/groot
CV209XL      Ventumask Basic 30 CPAP masker met Y-stuk voor de vernevelaar, extra groot
© Intersurgical Benelux BV, 2021
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+32 5 245 69 91