Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Italia Lietuva Mexico Nederlands Norway Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com
 
Er zijn in vergelijking met directe laryngoscopie een aantal potentiële voordelen van videolaryngoscopie voor het vergemakkelijken van orale tracheale intubatie, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en de opleiding en ervaring van de intubator. Veel van deze voordelen worden ondersteund door klinisch bewijsmateriaal. Op grond hiervan overweegt een aantal ziekenhuizen over te stappen op een meer routinematig gebruik van videolaryngoscopie.

Nu rijst de vraag of videolaryngoscopie als ‘standaardzorg’ moet worden beschouwd. Voor velen heeft COVID-19 de voordelen van VL verder benadrukt, door verdere ondersteuning te bieden voor de meer wijdverspreide acceptatie van videolaryngoscopie als het standaard device voor intubatie, ook wel 'Universal Video Laryngoscopy' (UVL) genoemd.

 
 
Voor die ziekenhuizen en organisaties die nu overwegen om over te stappen op UVL, moeten er een aantal praktische, klinische, opleidings- en financiële uitdagingen overwonnen worden voordat een dergelijke stap met succes kan worden geïmplementeerd.

We overwegen het meer routinematige gebruik van videolaryngoscopie, de voordelen van een disposable videolaryngoscoop, met name wanneer er problemen zijn met infectiepreventie, en bevestigen hoe de i-view™ een bijdrage kan leveren aan de implementatie van universele videolaryngoscopie voor die ziekenhuizen die een dergelijke stap overwegen.

 
 
 

Waarom meer routinematig gebruik van videolaryngoscopie?
 
 
              
 
 
 
Waarom de i-view™?
     
 

                 
     

                   

 
 
© Intersurgical Benelux BV, 2024
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+31 (0) 413-243863