Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Ireland Italia Lietuva Malaysia Mexico Nederlands Norway Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com

 

 
 

 

 


Door gebruik te maken van de nieuwste fabricage technologie hebben wij de eerste grote doorbraak gemaakt op het gebied van het design van de Guedel in 30 jaar.

We hebben twee materialen met zeer uiteenlopende fysieke kenmerken gecombineerd in één gietvorm, resulterend in de eliminatie van het afzonderlijke bijtblok zoals in alle andere, conventionele Guedels.

Losse of verwijderbare bijtblokken vormen een reële bedreiging voor de veiligheid van de patiënt en zijn in het verleden onderwerp geweest van diverse negatieve berichtgevingen. Ons ontwerp uit één stuk overwint alle risico's van dien.

Evenals een verbeterde veiligheid bevat de eendelige Guedel tevens een zachtere tip waardoor de kans op trauma bij de patiënt wordt verminderd. Wij bieden de eendelige Guedel ook aan als steriele optie, waarmee u nog meer keuze heeft.

Gerelateerde video's

© Intersurgical Benelux BV, 2024
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+31 (0) 413-243863