Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Italia Lietuva Mexico Nederlands Norway Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com

 

  Voortzetten van zorg vanuit het ziekenhuis naar thuis

Een breed scala aan producten gericht op de homecare patiënt om tegemoet te komen aan hun behoeften voor respiratoire ondersteuning, of ze nou geventileerd worden of extra zuurstof gebruiken.
 
Veel van de producten die wij als bedrijf ontwikkelen zijn ontworpen voor zowel gebruik in ziekenhuizen als thuis. Deze producten hebben ons in staat gesteld om een Homecare reeks te creëren die gericht is op de thuiszorg patiënt. Wij streven ernaar een oplossing te bieden voor al uw thuis ventilatie en zuurstoflevering. Wij begrijpen dat elke patiënt anders is en daarom streven wij ernaar een zo breed mogelijke product range aan te bieden.

Het assortiment bestaat uit enkel en dubbel verwarmde beademingsystemen, welke geschikt zijn voor een grote range ventilatoren voor de thuisbeademing, van verschillende lengtes van slangen voor CPAP toepassingen tot neusbrillen voor zuurstoftherapie.

Als u er niet in slaagt om uw benodigde oplossing te vinden neem dan contact met ons op om specifieke wensen te bespreken.

Bekijk het volledige assortiment in onze online
homecare catalogus.
 
         
 
     


 

© Intersurgical Benelux BV, 2024
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+31 (0) 413-243863