Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Italia Lietuva Mexico Nederlands Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com

 

   

Ontworpen om te zorgen

De kleinste patiënten hebben vaak de meeste zorg nodig. Veiligheid en comfort zijn essentieel om baby's met hun eerste stappen in het leven te helpen.

 

Een nieuwe keuze voor CPAP bij baby's

Het nieuwe Intersurgical nFlow systeem biedt een total care oplossing voor CPAP bij baby’s met 'gas flip' technologie, die een lage ‘ademarbeid’-optie biedt als alternatief voor de CPAP via de ventilator.

 
 

Het nFlow systeem

Het nFlow systeem (code 4700) wordt gemonteerd geleverd met generator, slang met verwarmingsdraad, 10mm uitrekbare expiratieslang voor efficiënte afvoer van gas en met phthalate-vrije monitorlijnen. 
 

Een keuze van patiënt interfaces en mutsen

Een keuze van patiënt interfaces en mutsen. Patiënt interfaces en mutsen worden apart geleverd om onnodig afval te voorkomen en kosten te besparen. Gebruik de maataanduiding om de juiste optie voor de patiënt te kiezen. 
 

Ontwikkeld voor compatibiliteit

nFlow is compatible met alle gebruikelijke flow drivers en bevochtigers, die te vinden zijn op de intensive care afdelingen voor neonaten.

Bestellen

Wij hebben bestellen eenvoudig gemaakt. Om een compleet systeem samen te stellen kiest u een productcode uit elke groep van A tot en met D. U kunt te allen tijde afzonderlijke items bestellen, naargelang uw behoeften. 

 
© Intersurgical Benelux BV, 2023
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+31 (0) 413-243863