Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Ireland Italia Lietuva Malaysia Mexico Nederlands Norway Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com
Bescherm met Silver Knight™   Hoe werkt het?  

      

 


Ziekenhuis Infecties vormen nog steeds een grote uitdaging voor u en uw patiënten. Dus om u te voorzien van nog een wapen in de voortdurende strijd tegen Ziekenhuis Infecties, voegen wij zilverionen toe aan onze beademingssystemen die de verspreiding van micro-organismen helpen te vertragen.

Een hele range Silver Knight™ beademingsystemen voor anesthesie en intensive care is beschikbaar en biedt u een optie om het risico op kruisinfectie te verminderen.
 


Silver Knight is een antimicrobieel additief dat zilver ionen gebruikt om de normale enzymatische activiteit van bacteriën te verstoren. Het werkt als een veilige, snelle en effectieve katalysator om pathogene bacteriën te deactiveren en hun verspreiding te voorkomen.

Deze technologie zorgt ervoor dat de ionen met kleine hoeveelheden in de loop van de tijd losgelaten worden om zo bacteriegroei binnenin en op het oppervlak van het beademingsysteem te verminderen.

Silver Knight beademingsystemen zijn gevalideerd voor gebruik van maximaal zeven dagen en blijven in een ongeopende verpakking maximaal vijf jaar actief. Van Silver Knight is bewezen dat het de incidentie van MRSA infectie vermindert alsmede van andere organismen, waaronder:

• Staphyloccus epidermis
• Pseudomonas aeruginosa
• Klebsiella pneumoniae
• Acinetobacter baumanii

• Escherichia coli

 

 
© Intersurgical Benelux BV, 2024
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+31 (0) 413-243863