Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Italia Lietuva Mexico Nederlands Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com

Nieuws

De nieuwe larynxmasker video

Bekijk onze nieuwe video over de belangrijkste functies en voordelen van ons uitgebreide aanbod van single use larynxmaskers.

De range omvat de Solus™ standaard, de gewapende Solus™ Flexibele, de zachtere Solus™ Satin en siliconen Supra™ opties.

Alle Intersurgical larynxmaskers zijn voor eenmalig gebruik, latex vrij en worden steriel geleverd, met de volgende kenmerken:
- Materiaal met weinig wrijving - wat de weerstand vermindert bij inbrengen/verwijderen
- Klassieke cuff vorm - voor betrouwbaar en consistent gebruik
- Zichtbare informatie - essentiële informatie is op het product geprint voor een snelle referentie over inbrengen
- Hoge kwaliteit ventiel - zorgt voor continue cuff integriteit

Bekijk de video of ga naar de productpagina voor meer informatie.

De complete oplossing

We zijn blij om onze nieuwe reanimatie en spoedeisende zorg catalogus en initiatief pagina te kunnen introduceren.

Intersurgical biedt een compleet assortiment producten voor gebruik in reanimatie en spoedeisende zorg, zoals mond-op-masker beademing en luchtwegmanagement. Zodat u snel de producten kunt vinden die u nodig hebt, zijn alle relevante producten nu samengevoegd in een aparte Reanimatie en Spoedeisende Hulp sectie op onze website en op een speciale initiatief pagina.

Daarnaast hebben we nu een nieuwe catalogus die dient als leidraad voor alle Intersurgical producten gebruikt in reanimatie en spoedeisende zorg, die kan online bekeken worden of gedownload vanaf onze website. Intersurgical biedt de complete oplossing voor uw reanimatie en spoedeisende hulp.

Uitgebreide Oral Care range

Introductie van de OroCare™ Aspire, OroCare™ Sensitive en OroCare™ suctielijn splitter.

De Oral Care range omvat een breed assortiment tandenborstels en toebehoren, gericht op Ventilator-geassocieerde pneumonie (VAP) dat een van de grootste oorzaken is van ziekte en sterfte in de IC.

Een combinatie van mondverzorging behandelingen (poetsen en zuigen) volgens een gedegen mondverzorgingsprotocol betekent dat zorgverleners efficiënt de opbouw van orofaryngeaal bacteriële biofilm kunnen voorkomen. Dit leidt op zijn beurt tot een vermindering van VAP en aspiratie longontstekingen en vermindert daarmee de samenhangende kosten aanzienlijk.

Voor meer informatie over de range bezoekt u onze productpagina.

Intersurgical EcoLite™ volwassen zuurstofmasker

Introductie van het nieuwe Intersurgical EcoLite™ volwassen zuurstofmasker - de volgende generatie Eco maskers.

Met trots presenteren we de beschikbaarheid van het Intersurgical EcoLite™ volwassen zuurstofmasker - de nieuwe generatie Eco maskers. De lichtste en meest comfortabele masker van de wereld is nu nog comfortabeler!

Het kin gedeelte van het masker is verlengd en twee integrale afdichtingen zorgen ervoor dat het masker past op een breder scala aan gezichtsvormen. Het masker elastiek kan zowel boven als onder de oren van de patiënt worden bevestigd, afhankelijk van de gezichtsvorm van de patiënt; in de onder het oor positionering elimineert het discomfort en lange termijn gecreëerd trauma door elastiek aan de bovenkant van de oren van de patiënt.

Voor meer informatie over de range bezoekt u onze productpagina.

Nieuwe i-gel bibliografie gepubliceerd

We zijn blij te kunnen aankondigen dat de tweede editie van de i-gel bibliografie is verschenen.

Beschikbaar als PDF om te downloaden, beschikt de nieuwe bibliografie over alle bekende klinische studies, brieven en verslagen die betrekking hebben op de prestaties van de i-gel supraglottische luchtweg.

Indien u een gedrukte versie wenst, neem dan contact op met ons.

U kunt ook ons tweeten ( @intersurgical) of laat een bericht achter op onze Facebook i-gel pagina: www.facebook.com/intersurgicaligelairway

www.i-gel.com

Slangen voor slaapapneu CPAP therapie

Met trots kondigen we de eerste van een aantal nieuwe ontwikkelingen aan in ons assortiment van slangen, voornamelijk voor slaapapneu CPAP therapie.

Ons nieuwe product is een 1.8m, niet-PVC-slang met stevige, drapeerbare en niet-obstructieve kwaliteiten en flexibele zachte eindconnectoren.

Dit product vormt een aanvulling op ons PVC-assortiment van CPAP slangen met flexibele aansluitingen, beschikbaar in 22mm (5018000) en 15mm (5118000).

Bekijk onze volledige Eco range producten en bezoek onze Eco landingspagina.

 

Sentri™ range van end-tidal C02 monitoring producten

Na het grote succes van de Sentri maskers hebben we nu het genoegen om een serie van drie maten van neusbrillen te introduceren.

Door het leveren van zuurstof door de ene prong en de bemonstering van uitgeademd gas in de andere, kan de neusbril end tidal waarden geven die vergelijkbaar zijn met die bij geïntubeerde patiënten bereikt worden. De neusbril kan wellicht geschikter zijn voor pediatrische patiënten omdat hoge zuurstof flows het CO2-monster kan "verdunnen" en een lage (of geen) waarde geven.

Bezoek de productpagina of landingspagina voor volledige productgegevens.
© Intersurgical Benelux BV, 2023
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+31 (0) 413-243863