Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Denmark Deutschland España France Italia Lietuva Nederlands Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com

Intersurgical introduceert TrachSeal™ gesloten uitzuigsystemen

Het uitzuigen van de artificiële luchtweg bij beademde intensive care patiënten is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse patiëntenzorg.
Luchtweg devices zoals een endotracheale tube of tracheacanule omzeilen de natuurlijke tracheale wand en diens reinigingsmechanisme. Het doel van uitzuigen is om de vrije luchtweg van de patiënt te handhaven door pulmonale secretie te verwijderen. Zo wordt een effectieve ventilatie en zuurstofvoorziening bevorderd.
 
De introductie van de TrachSeal™ gesloten uitzuigsystemen bestaat uit een eerste serie van 16 producten voor volwassenen, die in de toekomst zal worden uitgebreid.
 
TrachSeal™ is beschikbaar in twee varianten; voor 24 uur en 72 uur gebruik.
Het enige verschil tussen de variant voor de endotracheale tube en de variant voor de tracheacanule is de lengte van de uitzuigcatheter. De lengte van de uitzuigcatheter voor de endotracheale tube is 54 cm, terwijl de lengte van de uitzuigcatheter voor de tracheacanule 30,5 cm is.
 
Het enige verschil tussen 24 uur en 72 uur varianten is de toevoeging van een irrigatie kamer en een afsluitmechanisme aan het proximale uiteinde van het gesloten uitzuigsysteem van het 72 uur systeem. Alle andere onderdelen zijn identiek. Het gebruik van een 24 uur of 72 uur systeem is strikt een gebruikersvoorkeur. 24 Uur opties worden vaak gebruikt wanneer een langer verblijf op de IC niet in de verwachting ligt.

Gerelateerde documenten

Aanbevolen producten

© Intersurgical Benelux BV, 2020
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+32 5 245 69 91