Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Denmark Deutschland España France Italia Lietuva Nederlands Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com

Nieuw! Pulmo-Protect™ longfunctie filter

We zijn verheugd om de lancering van de Pulmo-Protect™ longfunctie filters aan te kunnen kondigen.
Dit is een belangrijke aanvulling op het bestaande portfolio van filtratieproducten. Het versterkt het commitment van Intersurgical om de kans op kruisbesmetting tijdens medische procedures te verlagen.

Er worden geforceerde in- en uitademingen gedaan om de longfunctie van de patiënt te beoordelen. Deze beoordeling helpt bij het diagnosticeren van de omvang van een ziekteproces in de long(en) van de patiënt, als een pre- en postoperatieve evaluatie, bij het stoppen met roken en bij ergotherapie.

De Pulmo-Protect™ filter combineert een lage weerstand met een hoge bacterie en virus retentie. Het filter is speciaal ontworpen ter bescherming van de patiënt en de apparatuur tijdens longfunctie onderzoeken. Het omvat de volgende voordelen:

• Bescherming voor longfunctie testapparatuur.
• Microbiologische filtratie effectiviteit is onafhankelijk getest en gevalideerd om >99,99% bescherming te verschaffen.
• Hoge filtratie efficiëntie vermindert het risico van besmetting tussen patiënten.
• Lage weerstand garandeert doeltreffendheid van resultaten en voldoet aan ATS/ERS aanbevelingen.
• Laag functioneel volume.
• Flexibel, comfortabel, disposable mondstuk dat helpt met patiëntcompliantie en de doeltreffendheid van de test verbetert.
• Comfortabele 'single patient' neusclip die besmetting door patiënt-patiënt contact voorkomt.
• Een serie van kleurgecodeerde longfunctiefilters, waarbij elke kleur compatibel is met andere longfunctie apparaten. De filters zijn afzonderlijk verkrijgbaar of als een volledige longfunctie test set.


Ga naar de productpagina voor meer informatie.

Aanbevolen producten

© Intersurgical Benelux BV, 2020
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+32 5 245 69 91