Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Italia Lietuva Mexico Nederlands Norway Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com

Nieuws

Werken bij Intersurgical

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een productspecialist voor Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant.


Ons magazijn is uitgebreid

Hier staat een deel van onze voorraad voor u.

Ga decubitus tegen

World Stop Pressure Ulcer Day - 16 november

We zijn er trots op het Europese Pressure Ulcer Panel (EPUAP) te ondersteunen door het bewustzijn van decubitus te vergroten.

Decubitus is een lokale verwonding aan de huid en/of onderliggend weefsel, meestal bij een beenderig uitsteeksel, als resultaat van druk of druk in combinatie met schuiven. Een aantal bijdragende of verstorende factoren zijn ook geassocieerd met doorligwonden; de betekenis van deze factoren moet nog worden opgehelderd1.

Intersurgical biedt twee producten die kunnen helpen om decubitus op het oor te verminderen: de Intersurgical EcoLite™ zuurstofmasker range en de zuurstofbril met oorbescherming.

De Intersurgical EcoLite™ volwassen zuurstof range bevat een extra kingedeelte waarin twee integrale afdichtingen zijn opgenomen die ervoor zorgen dat het masker op vele gezichtsvormen past. Het elastiek van het masker kan boven of onder de oren van de patiënt worden bevestigd, afhankelijk van de gezichtsvorm van de patiënt. De voorkeurspositie is een bevestiging onder de oren. Hierbij wordt het ongemak en het langere termijn trauma, dat wordt veroorzaakt door het elastiek aan de bovenkant van de oren van de patiënt te positioneren, geëlimineerd.

Onze zuurstofbril met oorbescherming is ontworpen om trauma aan de oren van de patiënt te voorkomen. Dankzij een zacht siliconen kussen dat goed vastzit, maar toch goed gepositioneerd kan worden.

Bezoek onze speciale pagina om video's over de functies en voordelen van producten te bekijken en meer te weten te komen over deze ranges.

1. Prevention and Treatment of Pressure Ulcers: Quick Reference Guide. Emily Haesler (Ed.). Cambridge Media: Perth, Australia; 2014. (available at www.epuap.org)

Patiëntverbindingen

Intersurgical biedt een uitgebreid, hoogwaardig assortiment van verbindingsstukken en hoekstukken.
Onze patiëntverbindingen zorgen voor een veilige, zekere en handige verbinding tussen het beademingssysteem en de luchtweg van de patiënt.

Ze zijn verkrijgbaar in drie tube varianten: Flexibel, Superset™ en Smoothbore.

Flexibele verbindingsstukken zijn vervaardigd van Flextube™ en hebben een unieke clipfunctie om een ​​luchtdichte en veilige verbinding te bieden.

Superset™ verbindingsstukken hebben een concertina-ontwerp om de lengte en positie te kunnen aanpassen om optimaal comfort en positionering van de patiënt mogelijk te maken.

Smoothbore verbindingsstukken zorgen voor verbeterde flow eigenschappen en gereduceerd volume.

Onze range patiëntverbindingen omvat vaste en dubbele swivel hoekstukken en een verscheidenheid aan poorten, die een optie bieden voor diverse klinische behoeften, waaronder luer-lock aansluitingen voor verzekerde bevestiging van monitorlijnen , 7,6 mm poort en flip top dop voor het inbrengen van zuigkatheters en een dubbele flip top dop met seal om zowel brochoscopie als bronchiale suctie via een poort mogelijk te maken.

Voor extra veiligheid zijn alle Intersurgical poort kapjes bevestigd aan de connectoren, om verlies te voorkomen en om ervoor te zorgen dat ze niet verkeerd in gebruik genomen kunnen worden.

Voor meer informatie bezoek onze verbindigsstukken- en hoekstukkenpagina of neem direct contact met ons op.

Productlancering: Solus Curve larynxmasker

De Solus™ Curve is gelanceerd - Een larynxmasker met een voorgevormde luchtweg tube.
 
Met alle voordelen van de Solus™ standaard, is de Curve een uitstekende optie voor clinici die liever een device hebben met een anatomische kromming. De Solus Curve is een extra optie in ons uitgebreide assortiment van luchtwegmanagement devices.
 
Zoals bij al onze larynxmaskers, is de Solus Curve single use, latexvrij en wordt steriel geleverd.
 
De Curve is verkrijgbaar in drie volwassen maten.

VariFit™ NPPV masker - Productlancering

Met trots kondigen wij de lancering aan van Intersurgical VariFit™ NPPV maskers.
VariFit is een single use NPPV masker voor gebruik in ziekenhuizen, met een cuff met AIRºgel® technologie voor een verbeterd patiëntcomfort. De VariFit range omvat drie soorten maskers om aan de ventilatiebehoeftes van de patiënt te voldoen. De maskers hebben een kleurgecodeerd hoekstuk voor gemakkelijke selectie. Ze zijn ontwikkeld voor gebruik bij één patiënt gedurende maximaal zeven dagen en zijn verkrijgbaar in drie maten: small, medium en large.
 
VariFit NPPV Maskers vormen een aanvulling op onze bestaande patiënten-interfaces. Download de informatiesheet voor volledige details of ga naar de productpagina om een aanvraag te doen.
 
AIRgel® is een gedeponeerd handelsmerk van Sleepnet Corporation.

TrachSeal™ gesloten uitzuigsysteem – range uitbreiding

Wij hebben inmiddels de range van TrachSeal™ gesloten uitzuigsystemen uitgebreid met saline ampullen (NaCl), beschikbaar per individuele verpakkingen of als onderdeel van een set.

De 72-uurs systemen beschikken over een gesloten uitzuigsysteem verpakt met een eerste voorziening van tien saline ampullen (NaCl). Bij de 24-uurs systemen zitten geen ampullen verpakt.

Bekijkt u hier de productcodes van de range uitbreiding.

Nieuwe verneveltherapie video

Wij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat er nu ook een nieuwe verneveltherapie video beschikbaar is.

De video is een hulpmiddel om meer begrip te krijgen van verneveltherapie. Onze Cirrus™2 en Hot Top™2 opties worden hierin getoond en er wordt gekeken naar prestatiebepalende factoren van vernevelen, toedieningssystemen en waar zij worden gebruikt.

Deze twee getoonde producten zitten binnen onze grotere selectie van vernevelaars en zijn verkrijgbaar als onderdeel van onze Eco range producten - speciaal ontworpen voor een vermindering van de milieubelasting. Bekijk ons complete assortiment van vernevelaars online.

Nieuwe zuurstoftherapie training video

Hierbij kunnen wij u melden dat er nu een nieuwe Zuurstoftherapie training video beschikbaar is.

Met nieuwe updates en producten, waaronder de Intersurgical EcoLite™-range van zuurstofmaskers, zuurstofbrillen en Venturi's. Het doel van de video is om uit te leggen hoe apparaten voor zuurstoftherapie werken en wanneer en hoe ze worden gebruikt.

De video is een handige educatieve tool voor het begrijpen van zuurstoftherapie.

Nieuwe flowregelaar voorkomt verwisseling tussen zuurstof en perslucht

Intersurgical heeft de oplossing om het verwisselen van zuurstof met perslucht te voorkomen en daarmee het aantal VIM meldingen te reduceren!
Er zijn in Nederland vele VIM (Veilig Incident Melden) meldingen. Een melding die vaak voorkomt is het omwisselen van zuurstof met perslucht. Een patiënt die zuurstof nodig heeft krijgt perslucht toegediend, waardoor de saturatie daalt, met alle gevolgen van dien voor de patiënt.

Intersurgical heeft nu samen met de firma Entermed een oplossing om dit probleem tegen te gaan. Entermed heeft een flowregelaar op de markt gebracht waarop alleen slangen met een schroefdraadconnectie van Intersurgical aangesloten kunnen worden. Op deze regelaars kan geen standaard zuurstofslang worden aangesloten voor bijvoorbeeld een zuurstofbril of zuurstofmasker. Er kan dus alleen de speciale slang voor verneveling op aangesloten worden. Door deze oplossing kan er dus nooit meer perslucht aan de patiënt gegeven worden wanneer de patiënt zuurstof nodig heeft.
 
Deze oplossing is uitgebreid in het Universitair Medisch Centrum Groningen getest. Over deze test is door dhr. Jan Bos, stafmedewerker van het UMCG, dit artikel geschreven.
© Intersurgical Benelux BV, 2024
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+31 (0) 413-243863