Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Ireland Italia Lietuva Malaysia Mexico Nederlands Norway Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com
 Cliquez ici pour le français   FR

          

 

 
  i-gel® bibliografieën       
                                                                    
      De editie van de bibliografie is samengesteld uit alle gepubliceerde studies, case-reports en correspondentie over de prestaties van het device tijdens de anesthesie, bij moeilijke luchtwegen en bij reanimaties.

Onze nieuwe 'i-gel Resuscitation and Emergency Medicine' bibliografie biedt dezelfde informatie als onze standaard bibliografie, maar beschikt over studies die uitsluitend betrekking hebben op het gebruikvan de i-gel® tijdens een reanimatie of een spoedeisende hulp situatie.

Beide zijn gratis beschikbaar als PDF, via onze
Facebook-pagina of als hardcopy bij ons aan te vragen.

Elk bewijs dat gepubliceerd is na het uitbrengen van deze bibliografieën hebben we toegevoegd in onze 'bewijssecties' hieronder. We zullen deze bewijssecties bij blijven werken zodat een nieuw te verschijnen versie van de bibliografieën compleet is, als die wordt uitgebracht. Blijft u dus hieronder controleren voor de meest recente referenties.

 
    i-gel® publicaties blog  
 
Er zijn nu meer dan 250 gepubliceerde studies, case-reports en correspondentie over de i-gel®. We hebben ze allemaal verzameld en verwerkt tot een online blog zodat er gezocht kan worden op auteur, journal, scenario, datum, onderwerp, soort publicatie en op steekwoorden.

Alle bewijsstukken in onze bibliografieën zijn aangevuld met eventuele navolgende publicaties. De website wordt onderhouden, gecontroleerd en bijgewerkt met onder andere nieuwe gepubliceerde studies - dus zorg ervoor dat u regelmatig een bezoek brengt voor de laatste informatie!

 

 
 
  Contact
  Als u graag een van de i-gel producten uit wilt proberen of gewoon alleen een vraag wilt stellen, neemt u dan gerust contact op: 
                   


Het kan zijn dat delen van of de gehele inhoud van deze pagina niet op de USA van toepassing is. Voor meer informatie over de beschikbaarheid van producten, informatie en technische ondersteuning in Noord-Amerika, neem contact op met Intersurgical Inc via support@intersurgicalinc.com.

 
© Intersurgical Benelux BV, 2024
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+31 (0) 413-243863