Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Ireland Italia Lietuva Malaysia Mexico Nederlands Norway Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com
 Cliquez ici pour le français   FR

             
 
  i-gel®: Het supraglottisch luchtweg device met een niet-opblaasbare cuff                                                                  
     
  Snel, gemakkelijk en betrouwbaar in te brengen. De i-gel® van Intersurgical is ideaal voor gebruik als een routine luchtweg device tijdens de anesthesie. Het verschaft hoge lekdrukken en vermindert trauma. Het bevat ook een maagkanaal om extra bescherming tegen aspiratie te bieden en heeft de veelzijdigheid om gebruikt te kunnen worden bij moeilijke luchtweg management, als eerste luchtwegkeuze bij een reanimatie en als geleider voor intubatie (met fiberoptische begeleiding, voor i-gel maten 3, 4 en 5).           
  i-gel® bibliografieën                                                                           
     
        De tweede editie van de bibliografie is samengesteld uit alle gepubliceerde studies, case-reports en correspondentie over de prestaties van het device tijdens de anesthesie, bij moeilijke luchtwegen en bij reanimaties.

Onze nieuwe 'i-gel® Resuscitation and Emergency Medicine' bibliografie biedt dezelfde informatie als onze standaard bibliografie, maar beschikt over studies die uitsluitend betrekking hebben op het gebruik van de i-gel® tijdens een reanimatie of een spoedeisende hulp situatie.

Beide zijn gratis beschikbaar als PDF, via onze 
Facebook-pagina of als hardcopy bij ons aan te vragen. 

 
 
  Ondersteunende videos   
                                                                        
         
               
  
  De i-gel® heeft een groot aantal functies die significante voordelen voor de patiënt en de arts bieden. 
         
  Innovatieve verpakking
  De i-gel wordt geleverd in een volledig recyclebare beschermende houder / kooi verpakking. Deze unieke verpakking beschermt de i-gel tijdens transport en zorgt ervoor dat het zijn anatomische vorm behoudt. De i-gel is verkrijgbaar in zeven maten.
 
               


 
  Contact
  Als u graag een van de i-gel producten uit wilt proberen of gewoon alleen een vraag wilt stellen, neemt u dan gerust contact op: 
                   


Het kan zijn dat delen van of de gehele inhoud van deze pagina niet op de USA van toepassing is. Voor meer informatie over de beschikbaarheid van producten, informatie en technische ondersteuning in Noord-Amerika, neem contact op met Intersurgical Inc via support@intersurgicalinc.com.

 
© Intersurgical Benelux BV, 2024
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+31 (0) 413-243863