Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Ireland Italia Lietuva Malaysia Mexico Nederlands Norway Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com

De BiTrac NIV range is gelanceerd in de Benelux!

De BiTrac NIV range heeft een ruime keuze aan interfaces die zijn ontworpen om het comfort van de respiratoir insufficiënte patiënt te verbeteren.
De Full Face en nasale maskers zijn op verschillende punten instelbaar en het ontwerp van de seal minimaliseert de druk op de neusbrug.
Het Total Face masker, de BiTrac MaxShield Select, vermijdt contact met de neus en verdeelt de druk over een groter oppervlak wat het comfort voor de patiënt verhoogd.
 
Onze maskers zijn beschikbaar met verwisselbare hoekstukken, wat een grote mate van flexibiliteit geeft omdat u het hoekstuk op het masker gemakkelijk kunt verwisselen bij de overgang van beademingsmethode of om een hoekstuk voor verneveling of scopie aan te sluiten.
 
De BiTrac NIV range is beschikbaar in verschillende maten, voor zowel volwassenen als kinderen.
  
https://lnkd.in/eacTi4W6
https://lnkd.in/egUb3V9d
https://lnkd.in/et_Cq6GS
https://lnkd.in/ezYW999c

Interesse in meer informatie over de onze BiTrac range, of komt u graag in contact met ons voor een demonstratie of afspraak?

📩 verkoop@intersurgical.nl
© Intersurgical Benelux BV, 2024
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+31 (0) 413-243863