Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Italia Lietuva Mexico Nederlands Norway Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com

Intersurgical i-flo™ high flow nasale canule

Met gepaste trots lanceren we de Intersurgical i-flo™ high flow nasale canule, een patiëntinterface voor eenmalig gebruik voor volwassenen welke is ontworpen voor de levering van High Flow Oxygen Therapy (HFOT) in de ziekenhuisomgeving.
 
Het ontwerp van de i-flo is ontwikkeld met de nadruk op prestaties en patiëntcomfort. Het omvat een aantal unieke kenmerken en voordelen om de best mogelijke toediening van HFOT te garanderen, een belangrijke modus voor ademhalingsondersteuning bij patiënten met hypoxemische respiratoire insufficiëntie.
 
Intersurgical biedt een van de meest uitgebreide assortimenten aan acute respiratoire producten voor volwassenen en de i-flo canule is hier een mooie toevoeging op en geeft u als klant meer keuze.
Op de productpagina en op de Educatie landingspagina kunt u een informatiesheet en een instructievideo met meer gedetailleerde informatie vinden. U kunt ook hier een aanvraag doen.
© Intersurgical Benelux BV, 2024
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+31 (0) 413-243863