Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Italia Lietuva Mexico Nederlands Norway Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com

ClearLite™ anesthesiemaskers

ClearLite is een nieuwe range van ftalaat- en PVC-vrije anesthesiemaskers, verkrijgbaar met of zonder een hoekring.
 
De range is lichtgewicht en glashelder met een kleurgecodeerde seal voor het eenvoudig selecteren van de maat. Het masker is verkrijgbaar in zeven maten - van 0 (neonataal) tot en met maat 6 (groot volwassenen) - om te voldoen aan de klinische behoeften van alle patiënttypen en -groottes.
 
Dankzij het verbeterde anatomische ontwerp en de flexibele, niet-opblaasbare cuff biedt het ClearLite-masker superieure afdichting met minimale druk, waardoor het risico op onnodig ongemak en mogelijk trauma wordt verminderd. De superieure afdichting kan de clinicus ook helpen bij het bieden van een optimale manuele beademing van de patiënt in zowel de narcose- als de noodsituatie.
 
Omdat het ClearLite-masker ftalaat- en PVC-vrij is en beschikbaar is zonder een hoekring, vermindert het afval aanzienlijk en minimaliseert het de impact op het milieu.
 
Ga voor meer informatie over de range naar de productpagina om het informatiesheet en de video te bekijken.
 
ClearLite - een duidelijke keuze om uw impact op het milieu te verminderen.
© Intersurgical Benelux BV, 2024
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+31 (0) 413-243863