Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Italia Lietuva Mexico Nederlands Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com

De nieuwe HME van Intersurgical - Hydro-Therm™ Micro

Graag presenteren wij de Hydro-Therm™ Micro, onze nieuwe neonatale kunstneus (HME) voor klinisch gebruik in de ziekenhuis- en thuisomgeving en tijdens transport.
 
De Hydro-Therm Micro is een klein volume, lichtgewicht HME geschikt voor gebruik bij pasgeborenen en zuigelingen met een teugvolume <8ml, waardoor hij ideaal is voor gebruik met een tracheotomie, kortdurende procedures of tijdens transport.
 
Ontworpen om de functies van de bovenste luchtwegen van het lichaam na te bootsen door uitgeademde warmte en vocht vast te houden en terug te geven aan de patiënt tijdens inhalatie, heeft de Hydro-Therm Micro een open celstructuur schuim HME dat het oppervlak optimaliseert en de vochtteruggave maximaliseert.
 
De introductie van de Hydro-Therm Micro ondersteunt en breidt onze bestaande HME range uit en biedt een extra keuze in ons filtratieassortiment. Ga voor meer informatie naar onze speciale pagina 'Filtratie en Bevochtiging' of doe een aanvraag.
© Intersurgical Benelux BV, 2023
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+31 (0) 413-243863