Selecteer uw locale website
International English Australia Canada China Colombia Denmark Deutschland España France Italia Lietuva Nederlands Portugal Russia Sweden Turkey United Kingdom United States
be-fr.intersurgical.com

Lijst van vacatures

Positie Product Specialist /Accountmanager
Omschrijving Intersurgical Benelux is een dochteronderneming van Intersurgical Ltd., specialist op het gebied van ontwerp, productie en levering van kwalitatief hoogwaardige respiratoire disposables. Wij richten ons binnen de ziekenhuizen voornamelijk op vier productgroepen: Luchtwegmanagement, Anesthesie, Intensive Care en Zuurstof- en Verneveltherapie.
 
Voor heel Vlaanderen zoeken wij een:
 
Product Specialist /Accountmanager
 
Je staat in deze functie in nauw contact met artsen, verpleegkundigen en andere specialisten uit de ziekenhuizen in jouw regio. Hierbij heb je een adviserende rol en begeleid je ze bij de aankoop en het gebruik van onze producten; je geeft productpresentaties, begeleidt testen op de afdelingen en verzorgt nascholing. Ook heb je regelmatig contact met de inkopers en assortimentscoördinatoren over offertes, contracten, leveringsvoorwaarden maar ook over mogelijke product- of procedureoptimaliseringen. Je bent verantwoordelijk voor het laten groeien van jouw marktsegment, het behalen van de omzet- en margedoelstellingen op basis van jouw eigen salesplan en het realiseren van optimale klanttevredenheid.
 
Wij zien graag dat jij de volgende eigenschappen bezit:
 • Hoogstaand werk- en denkniveau.
 • Communicatief vaardig, je ontmoet een breed scala aan gesprekspartners en het is belangrijk dat je je hier comfortabel bij voelt.
 • We zijn een Engels bedrijf dus naast de Nederlandse taal spreek je ook een aardig woordje Engels.
 • Stressbestendig, naast de dagelijkse afspraken die je hebt in de ziekenhuizen word je tussendoor regelmatig gebeld door collega’s en vinden je klanten je ook via mail of WhatsApp. Veel ballen in de lucht houden dus en daarnaast óók nog ruimte vinden voor nieuwe projecten.
 
Wij worden heel gelukkig als jij ook volgende eigenschappen bezit:
 • Je bent open-minded en creatief, in de steeds veranderende tijden zijn we erg benieuwd op welke manieren jij in contact komt en blijft met je klanten. Je eigen ideeën en inbreng hierin zijn zeer welkom, je luistert naar de wens van de klant.
 • Om ellenlange reistijden te voorkomen zien we graag dat je woonachtig bent in de regio. Natuurlijk kom je ook af en toe naar ons kantoor in Uden, zo kom je toch nog aan je kilometers.
 • Heb je een medische achtergrond en/of veel werkervaring in de medisch commerciële sector is dit voor ons een grote plus.
 
Wat krijg je er voor terug?
 • Een zelfstandige en afwisselende functie, waarbij eigen inbreng zeer wordt gewaardeerd.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een firmawagen en een bonusregeling.
 • We gaan investeren in jou zodat jij zelfverzekerd en goed voorbereid je klanten kunt helpen en adviseren. Dit doen we door je zowel interne als externe trainingen aan te bieden en te kijken naar wat jij nodig hebt om te schitteren in je nieuwe rol.
 • Je komt terecht in een leuk team van enthousiaste en gemotiveerde collega’s.
 • We hechten veel waarde aan een leuke onderlinge band: naast het organiseren van gezellige groepsactiviteiten sluiten we een hele dag salesmeeting bijvoorbeeld graag af met een gezamenlijke drink of diner.
 
Wanneer je denkt dat deze functie je op je lijf geschreven is, dan nodigen wij je graag uit om je sollicitatie voorzien van CV vóór 30 september 2022 te richten aan Kim Ferraro-Bijker, Sales-Manager Benelux, kb@intersurgical.nl.
Voor vragen kun je contact opnemen met Kim Ferraro-Bijker, op telefoonnummer +31 653334084.
 

Wij van Intersurgical zijn graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek: wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.
 
Sluitingsdatum 9/30/2022
Solliciteer voor de functie
© Intersurgical Benelux BV, 2022
Vluchtoord 28, 5406 XP, Uden, Nederland
+31 (0) 413-243863